Take your time to get balanced.

Ik krijgen een nieuw telefoonnummer! Vanaf 15 augustus ben ik op nummer

06-11849540 te bereiken.


Ontspanning

Het is bewezen dat massage een weldaad is voor lichaam en geest. Het brengt uw geest tot rust en helpt bloed- en lymfevocht optimaal te stromen. Hierdoor wordt de ademhaling kalm en diep, uw hartslag rustiger en uw bloeddruk daalt. Door de techniek die toegepast wordt, wordt ook de doorbloeding van uw spieren verbeterd en worden eventuele verklevingen ongedaan gemaakt. Massage is voor vrijwel iedereen geschikt en is uitermate weldadig voor mensen met stressgerelateerde klachten. 

 

Ook voor sport-/beroepsgerelateerde klachten en/of blessures kunt u bij mij terecht. Ik ben sportmasseuse bij voetbalvereniging DCS te Zevenaar. Hierdoor heb ik veel ervaring in het behandelen, adviseren en begeleiden van lichamelijke blessures. Ook heb ik een netwerk van specialisten waar u zo nodig verder behandelt kan worden.  


Kleinschalig

Ik behandel mijn cliënten thuis. Geen groot wellnesscomplex en veel vreemde mensen. Iedere keer een andere masseur of masseusse die u opnieuw uw klachten uit moet leggen. Nee, kleinschalig, persoonlijk, puur en gericht op u. In mijn praktijk hoeft u zelfs helemaal niemand tegen te komen en kunt u behandelt worden zonder dat anderen van uw behandeling weten. Mocht u een behandeling willen boeken dan bent u welkom in de warmte, rust en licht van mijn behandelkamer thuis.


Maak een afspraak online of bel 31--0655102598.